به×آشپزخونه مریم بانو×خوش اومدید

 

مواد لازم:

خامه شیرین:نیم کیلو

تخم مرغ:۴ عدد

گردو خرد شده:۱ لیوان

موز رنده شده:۳ عدد

وانیل:۱ قاشق چایخوری

شکر:۴-۵ قاشق غذاخوری

خلال یا پودر پسته:به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم

 سفیده را با همزن به قدری میزنیم که کاملا کف کند

 به طوریکه اگر ظرف را برگردانیم سفیده از ظرف نریزد.

حالا زرده ها را با شکر و وانیل در ظرف دیگری انقدر با

همزن میزنیم که سفت شود.

حالا تمام مواد را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم و در ظرف پرکس ریخته

 صاف میکنیم و به مدت حدود ۱۰ ساعت در فریزر قرار می دهیم

 تا کاملا ببندد.

رویش را می توانیم با گردو و پسته تزئین کنیم.

 

+ نوشته شده در جمعه بیست و یکم اسفند ۱۳۸۸ساعت 17:3 توسط مریم |


آشپزی برای من یه بوی خوبه

یه رنگ زیبا

آشپزی برام

مثل یه رویاست

رویایی با بوها و مزه ها

و رنگ های عجیب

رویایی که

به تنهایی

می سازمش

و با دیگران

قسمتش می کنم

زمانی که همه چیزهای ساده

با هم مخلوط می شن

و ناگهان اونجا

توی قابلمه ی من

اون معجزه ظاهر می شه

یکی از

بهترین لحظه های زندگی منه

مثل یه موسیقی

که منو سرمست می کنه

مثل فیلمی که

منو به فکر فرو می بره

می تونه جذاب

و سحر انگیز باشه

به خاطر این حس خوب

خوشحالم که یه زنم

و به خاطر همه ی

احساسات خوبی که

هرگز یک مرد نمی تونه

اونا رو تجربه کنه مگر اینکه!؟

مگر این که یه آشپز باشه

(مریم بانو.ارومیه)


HOME
E-Mail
Night Skin


Archives

شهریور ۱۳۹۱

تیر ۱۳۸۹
خرداد ۱۳۸۹
فروردین ۱۳۸۹
اسفند ۱۳۸۸
بهمن ۱۳۸۸
دی ۱۳۸۸
شهریور ۱۳۸۸


Categories

دسر و کیک و شیرینی ها
سوپ و آش ها
نوشیدنی ها
کتلت و کوکو ها
پیتزاها
سالادها
ته دیگ ها
غذاهای دریایی
مرغ و گوشت ها
خورشت ها


Links

عاشق عاشقي باش و دوست داشتن را دوست بدار!
هوس هاي دخترانه
زندگي خالي نيست
نایت گالری
قالب های نایت اسکین


آمار وبلاگ
کاربران آنلاین:
بازديدها :